Basis Skills

Home » Basis skills

Over
Basis Skills

Het programma
Het Basis skills programma legt dé basis voor alle medewerkers die te maken hebben met klantcontact. Het unieke van dit programma is dat het programma praktijkgericht, interactief, relevant en makkelijk toepasbaar is. We houden altijd rekening met de werksituatie van de deelnemer en de organisatie, zodat de skills die deelnemers vandaag leren, morgen al in de praktijk kunnen worden toegepast.
De doelgroep
Nog helemaal geen ervaring in klantcontact? Ook dan is dit een ideaal programma voor een vliegende start binnen een klantcontact gerelateerde functie. De duur van het programma is afhankelijk van de functie van de medewerker(s). Voor bijvoorbeeld automonteurs, bezorgers, hostesses en winkelpersoneel volstaat het programma van één dag. Voor beroepen waarbij klantcontact meer centraal staat zoals bijvoorbeeld receptionistes, commercieel medewerker binnendienst of secretaresses is er een 2-daags programma.Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je het Skillboosters-certificaat.
Wat levert het op?
Het resultaat van de training

Hogere medewerker tevredenheid

Hogere klanttevredenheid

Medewerkers die future proof en ambassadeurs zijn

Hogere omzet

Duurzame klantrelaties

Een beter imago (medewerkers zijn het visitekaartje)

Skillboosters basis programma

Elk programma bestaat uit een mix van video’s, oefeningen, praktijksituaties en voorbeelden, rollenspellen, een kennisquiz, theorie en geluidsfragmenten.

Hierdoor is de training interactief, laagdrempelig en praktijkgericht. Mindset is een onderdeel wat in het gehele programma telkens (kort) naar voren komt om medewerkers te motiveren en te helpen bij het toepassen van de opgedane kennis- en vaardigheden.

Bovenstaande bedragen zijn excl. € 25,- per dag voor het fysieke arrangement (lunch, koffie en thee). Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk, je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie ontvangen?

Kantoor

Leeuwarden

Fonteinland 7B
8913 CZ Leeuwarden

Locatie

Op de Kaart

Blijf op de hoogte

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste ins en outs op het gebied van klantcontact. Volg ons op LinkedIn en YouTube en bekijk als eerste onze nieuwste tips!

© 2021 Skillboosters B.V | alle rechten voorbehouden | KvK: 80367224