Complete
optimalisatie

Home » Complete optimalisatie

Over
Complete
Optimalisatie

Het
Programma

Afgezien van de programma’s die Skillboosters aanbiedt heeft Skillboosters jarenlange ervaring en een trackrecord opgebouwd op het gebied van het opzetten van professionele klantcontactprocessen en klantcontactcenters.

Een complete optimalisatie is bij elke organisatie anders en is per definitie maatwerk. We zien vaak dat onder andere groeiende organisaties het als een uitdaging ervaren om hun klantenservice en alle bijbehorende processen hier feilloos op af te stemmen.

Skillboosters kan organisaties voorzien van de benodigde kennis en ondersteuning om hier een succes van te maken. 

Wat kan je
verwachten?

Dit is bij elke organisatie verschillend! We zullen bij de kennismaking eerst afstemmen wat de wensen zijn en op basis hiervan zal Skillboosters dit eventueel aanvullen met relevante zaken. Er zullen namelijk altijd zaken zijn waar organisaties zelf niet aan denken en Skillboosters denkt graag mee!

Vervolgens wordt het gehele klantencontactproces geanalyseerd en de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen in kaart gebracht. Dit uitgebreide rapport wordt pasklaar opgeleverd en hierbij kun je als organisatie kiezen of Skillboosters ondersteunt bij het implementeren van deze veranderingen/optimalisatieslagen.

Aangezien training en opleiding met betrekking tot personeel een essentieel onderdeel vormt van de customer journey wordt deze service veelal afgenomen in combinatie met het Basis skills + programma.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie! 

Meer informatie ontvangen?

Kantoor

Leeuwarden

Fonteinland 7B
8913 CZ Leeuwarden

Locatie

Op de Kaart

Blijf op de hoogte

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste ins en outs op het gebied van klantcontact. Volg ons op LinkedIn en YouTube en bekijk als eerste onze nieuwste tips!

© 2021 Skillboosters B.V | alle rechten voorbehouden | KvK: 80367224