In Company

Home » In company

Over
InCompany Training

Het programma

Bedrijven kunnen ook bij Skillboosters terecht voor een Incompany training. De trainer(s) van Skillboosters komen hierbij op locatie van de opdrachtgever om het programma van Skillboosters te verzorgen.

Om de behoefte van de organisatie in kaart te brengen zal er eerst een uitgebreide intake plaatsvinden waarbij o.a. de leerdoelen worden bepaald. Daarnaast vragen wij een aantal praktijkcases uit bij de opdrachtgever zodat er gedurende de training realistische en relevante praktijksituaties kunnen worden gesimuleerd.

Meer informatie?

De uitkomst van deze intake fungeert als input voor de training. Ondanks dat Skillboosters een vast en bewezen programma heeft, is het programma niet in beton gegoten. Afhankelijk van de organisatie zullen sommige onderdelen meer en andere onderdelen minder behandelt kunnen worden. Op deze manier sluit het programma naadloos aan op elke organisatie die te maken heeft met klantcontact.

Deze dienst wordt aangeboden voor organisaties met groepen vanaf 8 personen of bij het afnemen van meerdere trainingen van minimaal 6 personen per groep. Elke Incompany training betreft maatwerk waar Skillboosters ruimschoots ervaring mee heeft.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Meer informatie ontvangen?

Kantoor

Leeuwarden

Fonteinland 7B
8913 CZ Leeuwarden

Locatie

Op de Kaart

Blijf op de hoogte

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de laatste ins en outs op het gebied van klantcontact. Volg ons op LinkedIn en YouTube en bekijk als eerste onze nieuwste tips!

© 2021 Skillboosters B.V | alle rechten voorbehouden | KvK: 80367224